Uiteraard is het mogelijk om hand- en/of voetmassages te geven op locatie. De massages kunnen variƫren van 5 tot 60 minuten. Personen kunnen blijven staan of liggen in een stoel

of op een massagetafel. Wilt u gebruik maken van een ervaren therapeute die ter plekke

hand- en/of voetmassages kan geven? Neem dan contact op. Bekijk hieronder de diverse mogelijkheden.

 

 

Evenementen

Organiseert u een evenement en bent u op zoek naar een leuke invulling hiervoor? Zet een stoel neer voor heerlijke hand- en/of voetmassages en er zal over gesproken worden.

 

Beurs of fair

Staat u op een beurs of een fair en wilt u uw stand op laten vallen? Zorg dan voor een stoel of ruimte in de stand waar de voeten van uw bezoekers heerlijk gemasseerd kunnen worden. Aanloop gegarandeerd.

 

Personeels-/ of bedrijfsfeesten

Eens iets anders dan anders? Laat de gasten van uw feest genieten van een heerlijke behandeling op de voeten of handen. De behandelingen kunnen variƫren van 5 tot 60 min.

Uw gasten kunnen blijven staan of gaan liggen in een stoel of op een massagetafel.

 

Invulling van vitaliteitsbudgetten

Biedt u uw personeel een vitaliteitsbudget aan? Kijk dan ook eens naar de mogelijkheden van reflexzonetherapie. Geheel vrijblijvend kunnen we in overleg voor uw bedrijf bekijken wat de mogelijkheden zijn.

 

Ziekteverzuim aanpakken?

Denk aan reflexzonetherapie. Het inzetten van reflexzonetherapie op preventieve wijze is zeer effectief en zal het ziekteverzuim terug dringen.

 

Bedrijfsgegevens

KvK nr 28115933
BTW nr 00201945B35

 

Zakelijke informatie

Footloose,  Insteek 19, 2771 AA Boskoop, T: 06 - 464 182 48, E: info@foot-loose.nl

Copyright Footloose 2018