Als u een afspraak wilt maken, gaat dit als volgt:

We maken via de telefoon, mail of app een afspraak. U ontvangt een bevestigingsmail met daarin de afspraak, locatie en een anamneseformulier. Hierbij tevens het verzoek om het anamneseformulier in te vullen en deze te retourneren. Zo kan ik onze eerste afspraak goed voorbereiden en kunnen we direct aan de slag.

 

Verwijzing?

U kunt zonder verwijzing terecht en krijgt de behandeling vergoed, als u daarvoor verzekerd bent. Check hiervoor uw polisvoorwaarden. Een behandeling duurt 45 – 60 minuten en kost

€ 75.

 

Mijn behandelingen zijn door de jaren heen gevormd door de diverse bijscholingen en opleidingen die ik eigen gemaakt heb. Verder leer je ‘onderweg’ bij het behandelen van een cliënt(e) specifieke patronen herkennen waardoor je dit weer kunt toepassen in je behandelingen.

 

De volgende onderdelen zijn onderweg tijdens mijn opleiding of bijscholing voorbij gekomen en integreer ik, indien van toepassing, in overleg met mijn cliënten in een behandelplan. De basis is altijd reflexzonetherapie.

 

 

Reflexzone therapie     (60 min)

Door middel van een massage op de voeten wordt het lichaam gestimuleerd om het zelfhelend vermogen aan te spreken. Op deze wijze zorgt het lichaam zelf voor heling van kwetsuren, opheffen van blokkades en zo ook voor het verdwijnen van kwalen.

 

Behandeling oorkaarsen (incl oorkaarsen)

Reinigende behandeling voor het hoofd en de oren, gebaseerd op een eeuwenoud ritueel. Naast het branden van de kaarsen zal ook het omliggende deel van de oren worden gemasseerd om zo de reiniging verder te ondersteunen.

 

Metamorfose behandeling

Massagevorm bedacht door Robert St. John (1914 – 1996) ook wel genoemd prenatale therapie. In de prenatale periode wordt de basis gelegd voor je talenten, je kwaliteiten en je belemmeringen om te mogen zijn, wie je werkelijk bent. Zachte en helende massagevorm waarbij op de voeten, handen en het hoofd gemasseerd wordt. Deze vorm van masseren kan helpen blokkades op te ruimen en te verwerken om zo een nieuwe start te kunnen maken.

 

Chinese onderbeenmassage

Afhankelijk van de klachten kunnen de onderbenen meegenomen worden in de behandeling.

 

 

BEhandelingen en prijzen

Footloose,  Insteek 19, 2771 AA Boskoop, T: 06 - 464 182 48, E: info@foot-loose.nl

Copyright Footloose 2018