Mijn naam is Kitty de Bruyn. In 2007 ben ik afgestudeerd en beëdigd als reflexzonetherapeute. Direct ben ik gestart met mijn praktijk voor reflexzonetherapie. Vijf jaar lang heb ik hiernaast gewerkt, totdat eind 2012 de gelegenheid zich voordeed om fulltime in mijn praktijk werkzaam te zijn. Het is fantastisch om mijn cliënten te mogen behandelen en de veranderingen in hun klachten te zien gebeuren.

 

Als therapeut ben ik aangesloten bij de VNRT (Vereniging Nederlandse Reflexzone Therapeuten, beroepsvereniging), hierdoor ben ik automatisch geregistreerd bij RBCZ (Register Beroepsbeoefenaar Complementaire Zorg). Daarnaast ben ik aangesloten bij de SCAG (Stichting Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg). Dit is een door de overheid erkende geschillencommissie volgens de WKKGZ. Meer uitleg over de klachtenregeling vind je op de website van de VNRT.

 

Uiteraard gaat Footloose uiterst vertrouwelijk met uw gegevens om.

Lees hier de privacy policy van Footloose.

Mijn doel is om

mensen met een

beter en fijner gevoel

de deur uit te laten gaan.

Mijn missie is om reflexzonetherapie bij iedereen bekend te maken. Dit kun je zelf inzetten voor allerhande klachten en daarbij ondersteund door een behandeling op maat bij mij als therapeut. Ten allen tijde met het doel om het mijn cliënten weer zelf te laten doen!! Ik mag dit proces begeleiden. Dat betekent dat ik de ene cliënt(e) wellicht maar 1 keer zie om een klacht op te lossen en een andere cliënt(e) komt voor een maandelijkse preventie behandeling.

Wie ben ik

Footloose,  Insteek 19, 2771 AA Boskoop, T: 06 - 464 182 48, E: info@foot-loose.nl

Copyright Footloose 2018